Versterk ons team

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen werken. Er zijn verschillende taken binnen verscheurd. Wil je meer weten neem dan (vrijblijvend) contact met ons op!

 

Team Online Content:

In dit team zijn we samen verantwoordelijk voor al onze online aanwezigheid. taken zijn zoal: Schrijven van blogs, interviews afnemen en schrijven, zoeken naar interessante artikelen, filmen, ICT, plaatsen van artikelen en interviews en bijhouden van de sociale media.

 

Team Seminars:

In dit team zijn we samen verantwoordelijk voor het verzorgen van seminars, voorlichting en consultaties. Taken binnen dit team zijn onder andere: praktische organisatie, inhoudelijk voorbereiden en verzorgen van seminars, voorlichting en consultaties.

 

Bestuur:

Het bestuur geeft leiding aan het team van Verscheurd en faciliteren. Taken van het bestuur zijn: netwerk uitbreiden en onderhouden, financiële zaken en contact met zusterorganisaties. 

 

Team jongeren:

Dit is een nieuw op te richten team. We hebben plannen waarmee we ons willen richten op jonge (18-) christelijke lhbt-ers en hun omgeving. Spreekt dit je aan, meld je dan aan! We kunnen zeker nog versterking gebruiken.

 


Teamleden: 

Staan vierkant achter de visie van Verscheurd en zijn toegewijd aan Jezus. Ongeacht hun positie t.o.v. homoseksualiteit en geloof, hebben ze een open houding naar verschillende groepen. Als Verscheurd proberen we echt de verbinding te zoeken. niet belangrijk zijn leeftijd, kerkelijke achtergrond en locatie in Nederland.

Meewerken bij Verscheurd gebeurt veelal vanuit huis. Al vanaf een paar uur per maand kun je betrokken zijn. Dit hangt af van de taak die je hebt. Twee keer per jaar hebben we een teamdag, die altijd als gezellig en zeer waardevol word ervaren.

De werkzaamheden bij Verscheurd worden op vrijwillige basis gedaan. Voor een aantal taken is er een budget beschikbaar.

 

Wil je meehelpen? We horen graag van je!

Op dit moment hebben we ruimte voor:

Bestuurslid (secretaris)

Als bestuurslid denk je mee over de koers van Verscheurd. Je bent betrokken bij kleine en grote beslissingen. Als secretaris maak je daarbij de notulen, en voert eventueel correspondentie.

Redacteur

Je coördineert het contact met onze bloggers, vloggers en schrijvers en schrijft af en toe zelf berichten. Je krijgt alle ruimte om ideeën voor portretten, videos etc etc in te brengen.

Eventueel kan deze taak door 2 personen samen worden uitgevoerd.

Redacteur video.

Jij bedenkt (in overleg met de redacteur) filmt, en edit korte video’s die verhalen vertellen. Jouw video’s laten christelijke lhbt-ers en hun diverse achtergronden, meningen en verhalen zien. Dmv krachtige portretten draag je bij aan begrip en openheid.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! We verwelkomen je graag binnen ons team.

Kom naar een van onze seminars!

Door het hele land organiseren we avonden om samen in gesprek te gaan over homoseksualiteit en geloven. Kom ook! Bekijk onze agenda wanneer we in jouw regio zijn. Liever persoonlijk contact? We staan open voor iedere vraag. We horen graag van je!

Agenda of bekijk ons gastenboek Gastenboek