Gespreksvragen bij Verscheurd

In een kleine groep doorpraten over Verscheurd?

Speciaal hiervoor is de brochure met gespreksvragen. In 5 korte hoofdstukken worden thema´s uit het boek besproken. De vragen zijn opgesteld om als groep op een persoonlijke manier ervaringen en gedachten uit te wisselen.

De thema’s die aan de orde zijn zijn o.a. homoseksualiteit, omgaan met verschillen, liefde, vermaning en eenheid binnen de gemeente. Elke hoofdstuk wordt ingeleid met een Bijbelgedeelte en kort toegelicht. 

Gesprekshandleiding voor groepen

Zijn de gespreksvragen ook geschikt voor individueel gebruik?
De gespreksvragen kunnen heel goed gebruikt worden om zelf na te denken over thema’s rondom homoseksualiteit en geloven. Of bijvoorbeeld samen met je partner.

 

Is het nodig het boek te hebben gelezen om de gespreksvragen te kunnen gebruiken?
Nee, dit is niet nodig. De brochure is goed te gebruiken zonder het boek.

 

Hoeveel tijd kost het doornemen van de gespreksvragen?
Dit hangt af van een aantal dingen, bijvoorbeeld of je begint met een Bijbelse inleiding of niet. Er zijn 5 hoofdstukken, dus 5 bijeenkomsten (van 1 – 1,5 uur) zou het meest ideaal zijn. heb je deze tijd niet, dan kun je zelf een selectie maken.

Kan ik de gespreksvragen printen? 
De brochure die je kunt downloaden is niet in boek-opmaak, waardoor hij niet handig als boekje in a4 te printen is. Email ons, dan sturen we je kostenloos de brochure in boek-opmaak. Voor € 1 per stuk kunnen we ook de brochure naar je toesturen per post.

Neem contact met ons op!

We staan klaar voor iedereen. Wanneer je een vraag hebt over homoseksualiteit en geloven, wanneer je behoefte hebt aan iemand die langere tijd met je meedenkt en -bidt, of gewoon om eens te praten. We horen graag van je!

Email ons of lees de laatste Blog