Poker met 2 spelers

  1. Dobbelspelletjes Online: De top slots meestal afkomstig van Evolution Gaming, NetENT en Microgaming.
  2. Euromillions Loterij - Als u ervoor kiest om uw valuta ergens anders te houden, maak dan eerst een super-klein bedrag over om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt voordat u de partij overdraagt.
  3. Het Loterij: Het volgende wereldkampioenschap voetbal wordt gehouden van 21 November tot 18 December 2023 in Qatar.

Winnaar loterij The Hague

Staats Loterij Lot Checken
De werkelijke doorlooptijd zal afhangen van de gebruikte betaalmethode, met e-wallets meestal het verstrekken van de snelste uitbetalingen.
Holland Casino Roulette Minimum Bet
In deze sleuf, een versierde straat vult de achtergrond.
Onder elke speeltuin is er een Quic Pic selectievakje en een void selectievakje.

Poker belasting Rotterdam

Gokkast Online Simply Wild
Dus er zijn vaak een paar koninkrijken dat deze leden hebben om te zegevieren over plus om te werken dus, de specifieke speler moet tien bastions gelijk recht in gaan op rond de reis te bouwen.
Gokken Minimale Leeftijd
Deze spellen bieden verschillende soorten jackpot prijzen, met veel met een grand jackpot ter waarde van meer dan 2,000 x de inzet.
Bingo Spelletje Online

Ik & Mijn kerk – Taco

Eén preek met begrip voor beide kanten

[ezcol_1half]

 

Taco Koster is predikant pionier in CrossPoint, kerk in Getsewoud. Hij koos bewust om het onderwerp homoseksualiteit niet te vermijden en om niet voor één kant te kiezen. Hij koos vóór openheid en vóór het benoemen van argumenten van beide standpunten. In een preek in zijn gemeente legt hij uit hoe mensen op grond van de bijbel tot aanvaarding van homoseksuele relaties komen en hoe andere mensen op grond van andere bijbelteksten relaties afwijzen. Een gewaagde keuze.

 

Taco: ‘Na afloop waren er veel positieve reacties. En ja, ook waren er mensen die vonden dat er wel een ‘keuze’ gemaakt had moeten worden. Ik kreeg reacties van ‘Je had je moeten uitspreken voor het homohuwelijk.’ En juist andersom: ‘Je had moeten zeggen dat een relatie niet bijbels is.’ Deze twee opmerkingen laat ik voor wat ze zijn. Het is de oude standpunten discussie. Deze preek was een aanzet, die ongetwijfeld een vervolg zal krijgen. Ik vind daarbij vooral een spannende vraag wat je als kerk zou kunnen betekenen voor homo’s en lesbiennes. Ik ben minder geïnteresseerd in gesprekken met hetero’s die vooral standpunten willen uitwisselen.’

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Taco

 

Beide kanten samen in de kerkbank

In zijn preek roept Taco gemeenteleden op te streven naar eenheid, ondanks verschillende meningen. ‘Het gesprek is in deze jonge gemeente nog maar net geopend. Er is niet iets als een uitgewerkt beleid. Maar het uitgangspunt is duidelijk: ‘We willen Jezus volgen in alle facetten van ons bestaan.’ En ja, daarin maken mensen verschillende keuzes. Elkaar bevragen, elkaar helpen en samen geloven zijn belangrijke steekwoorden.’

JUNI 2015

[/ezcol_1half_end]

 Download hier Taco’s preek

(pdf-bestand)

Kom naar een van onze seminars!

Door het hele land organiseren we avonden om samen in gesprek te gaan over homoseksualiteit en geloven. Kom ook! Bekijk onze agenda wanneer we in jouw regio zijn. Liever persoonlijk contact? We staan open voor iedere vraag. We horen graag van je!

Agenda of bekijk ons gastenboek Gastenboek