Ik & mijn coming out

Het gaat er om wieDerk Christus is en wie Hij voor jou is. Je bent welkom en Hij zal je nooit wegsturen. God heeft nooit iemand weg gestuurd.

Derk Harlaar is docent Engels op een reformatorische school. Hij treedt in alle zorgvuldigheid naar buiten met wie hij is, omdat hij zich verantwoordelijk voelt voor jongeren en volwassenen die in een gelijke eenzame situatie verkeren als waarin hij zichzelf heeft bevonden.

 

 

 

 

 

enni_juli-69

‘God rolt een mat uit, een mat van genade. Op deze genadegrond mag ik staan. En naast mij al die anderen, omdat niemand het verdient om voor Gods schoonheid te verschijnen.’ 

Ik ben in gesprek met Ennio Drost, 27 jaar, over hoe God hem bij de hand heeft gepakt en zijn leven leidt, enkel door genade.

Ennio is vijftien als zijn moeder kanker krijgt. Doordat het gezin Gods kracht sterk aanwezig ziet in mama, nemen ze allen Jezus aan. Ennio besloot naast Jezus aan te nemen ook zijn danstalent aan God terug te geven. Hij is vanaf nu een dansende discipel, danst bij Opwekking en in verschillende kerken.

vicky

 

In 2014 kwam de Britse Vicky Beeching, theologe en (worship) singer-songwriter, uit de kast.
Samen met BuzzFeed blikte ze terug op het afgelopen jaar.

 

 

 

 

 

Kom naar een van onze seminars!

Door het hele land organiseren we avonden om samen in gesprek te gaan over homoseksualiteit en geloven. Kom ook! Bekijk onze agenda wanneer we in jouw regio zijn. Liever persoonlijk contact? We staan open voor iedere vraag. We horen graag van je!

Agenda of neem contact op Email