Help mee

Dit is nog maar het begin…

We willen doorgaan met bevorderen van openheid onder christenen en begrip voor homoseksualiteit vergroten. Ook willen we bereikbaar zijn voor iedereen die een vraag heeft over homoseksualiteit of te maken heeft met homoseksualiteit in zijn omgeving.

Vind jij ook dat het tijd is dat christenen met een verschillende kijk op homoseksualiteit stoppen elkaar te bekogelen en een manier vinden om echt in gesprek te gaan? Ben jij ook voor meer openheid over homoseksualiteit zodat jonge mensen niet onnodig in de kast blijven?

Help dan mee!

Help ons

Wil je meewerken om christenen toe te rusten in het omgaan met homoseksualiteit?  Er zijn heel veel mogelijkheden binnen ons team. Je bent welkom met elke visie en kerkelijke achtergrond. We worden juist blij van meer smaken en kleuren! Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact op.

Versterk ons team
 

Nodig ons uit

Wij komen graag ons verhaal vertellen. Samen werken we aan openheid over homoseksualiteit. Neem contact op dan vertellen we welke mogelijkheden er zijn.

Nodig ons uit

Ondersteun ons

Wil je ons ondersteunen? We zijn blij met je gift. Daarmee kunnen wij voor anderen klaarstaan en doorgaan met het verspreiden van openheid over homoseksualiteit.

Steun ons

Maak het verschil

Ook in je eigen omgeving kun jij het verschil maken. Lees hier wat jij kunt doen.

Lees meer

Kom naar een van onze seminars!

Door het hele land organiseren we avonden om samen in gesprek te gaan over homoseksualiteit en geloven. Kom ook! Bekijk onze agenda wanneer we in jouw regio zijn. Liever persoonlijk contact? We staan open voor iedere vraag. We horen graag van je!

Agenda of neem contact op Email