Help mee

Dit is nog maar het begin…

We willen doorgaan met bevorderen van openheid onder christenen en begrip voor homoseksualiteit vergroten. Ook willen we bereikbaar zijn voor iedereen die een vraag heeft over homoseksualiteit of te maken heeft met homoseksualiteit in zijn omgeving.

Vind jij ook dat het tijd is dat christenen met een verschillende kijk op homoseksualiteit stoppen elkaar te bekogelen en een manier vinden om echt in gesprek te gaan? Ben jij ook voor meer openheid over homoseksualiteit zodat jonge mensen niet onnodig in de kast blijven?

Help dan mee!

Help ons

Wil je meewerken om christenen toe te rusten in het omgaan met homoseksualiteit?  Er zijn heel veel mogelijkheden binnen ons team. Je bent welkom met elke visie en kerkelijke achtergrond. We worden juist blij van meer smaken en kleuren! Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact op.

Versterk ons team

Nodig ons uit

Wij komen graag ons verhaal vertellen. Samen werken we aan openheid over homoseksualiteit. Neem contact op dan vertellen we welke mogelijkheden er zijn.

Nodig ons uit

Ondersteun ons

Wil je ons ondersteunen? We zijn blij met je gift. Daarmee kunnen wij voor anderen klaarstaan en doorgaan met het verspreiden van openheid over homoseksualiteit.

Steun ons

Maak het verschil

Ook in je eigen omgeving kun jij het verschil maken. Lees hier wat jij kunt doen.

Lees meer

Vacatures

Binnen ons team zijn we nog op zoek naar:

• Hetero seminarleider

• interviewers

• Mediakanjers (die ons helpen korte filmpjes te maken)

Op vrijwillige basis. Sta jij vierkant achter de missie van Verscheurd en wil je ons team versterken? Neem contact op! Joëlle kan je alles vertellen over de taken.

Neem contact met ons op!

We staan klaar voor iedereen. Wanneer je een vraag hebt over homoseksualiteit en geloven, wanneer je behoefte hebt aan iemand die langere tijd met je meedenkt en -bidt, of gewoon om eens te praten. We horen graag van je!

Email ons of lees de laatste Blog