Gastenboek

Welkom op dit gastenboek. Mocht je recentelijk een van onze seminars bezocht hebben laat dan hier je verhaal achter. We nodigen je uit om de tijd te nemen om zo je ervaring en feedback goed over te kunnen brengen. Je helpt daarmee ons als stichting Verscheurd om onze seminars te verbeteren maar ook andere lezers. Alvast hartelijk bedankt!

(Bijdragen worden eerst gecontroleerd voordat ze zichtbaar worden, je e-mailadres wordt niet zichtbaar)

Fijn dat je je ervaring hier wilt delen. Als je feedback hebt over dit gastenboek vul dan even het contactformulier in op onze website bij Contact.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
Wil je je eigen bericht verwijderen, neem dan contact op via het contactformulier op onze website bij Contact.
1 bericht.
Walter Brands Walter Brands schreef op 3 maart 2020 om 10:11:
Gisteravond aangeschoven bij seminar van verscheurd.nl in de Geus in Hilversum. Het was een inspirerend avond met mooie mensen, LHBT én hetero, en een prachtig getuigenis van een jonge lesbische vrouw. Er was veel openheid, en respect voor verschillende standpunten. Wat een gaaf initiatief! Het bezoeken waard mocht het bij je in de buurt zijn!

Kom naar een van onze seminars!

Door het hele land organiseren we avonden om samen in gesprek te gaan over homoseksualiteit en geloven. Kom ook! Bekijk onze agenda wanneer we in jouw regio zijn. Liever persoonlijk contact? We staan open voor iedere vraag. We horen graag van je!

Agenda of bekijk ons gastenboek Gastenboek