Verscheurd in braille en audio

Het boek Verscheurd in gesproken vorm en braille!
Verscheurd van Justin Lee is ook beschikbaar in gesproken vorm én braille bij Bibliotheekservice Passend Lezen!

Bibliotheekservice Passend Lezen is de bibliotheek voor mensen waar lezen op een ‘normale manier’ niet meer vanzelfsprekend is. Passend Lezen heeft hiervoor een collectie van ruim 75.000 gesproken boeken, hoorspelen en hoorcolleges. Ook bevat de collectie tijdschriften en kranten. De lectuur is ingesproken door een warme en vriendelijke menselijke stem. Passend Lezen biedt tevens een groot aantal titels in braille en grootletter aan. De collectie bevat vele soorten genres: van algemeen tot christelijk, van streekroman tot informatieve boeken. De gesproken lectuur van Passend Lezen is zowel fysiek als digitaal te ontvangen en te lezen. Het lidmaatschap bij Passend Lezen kost 28 euro per jaar waarmee onbeperkt gebruikgemaakt kan worden van de collectie.

Voor wie
De collectie van Passend Lezen is exclusief beschikbaar voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Maar Passend Lezen is er ook voor mensen met een zogenoemde cognitieve beperking (bijvoorbeeld afasie of een verstandelijke beperking) en mensen met een motorische beperking (bijvoorbeeld reuma, MS of Parkinson).

Verscheurd in gesproken vorm en braille!
Klik hier om naar de pagina van het boek te gaan en een fragment te beluisteren.

Kom naar een van onze seminars!

Door het hele land organiseren we avonden om samen in gesprek te gaan over homoseksualiteit en geloven. Kom ook! Bekijk onze agenda wanneer we in jouw regio zijn. Liever persoonlijk contact? We staan open voor iedere vraag. We horen graag van je!

Agenda of bekijk ons gastenboek Gastenboek